Dorpsklussen

Dorpsklussen (doe-democratie)

DE TRAP IS TERUG!
Terug van weggeweest. Door de gemeente gerepareerd, geschuurd en gemonteerd. Morgenochtend (zaterdag) gaan gemeente en het klussenteam van de Dorpsraad verder met de renovatie. Het houtwerk van de muziektent wordt vernieuwd, kwast erover, etc. Een leuk project in het kader van de 'Doe-democratie' wordt afgerond. We denken al weer na over het volgende project. Denkt u met ons mee?

En RTV       was erbij!
Publicatie RTV Noord-Holland

==========================================

Dorpsklussen (doe-democratie)

Paul Steijn (rechts) en Erik Noordhuis (met dochtertje) leggen de laatste hand aan het hek rond de Beatrixboom in Muiderberg (nabij het Spil-gebouwtje). De roest is afgekrabd en de verflaag is vernieuwd. Dit karwei is een onderdeel van de ‘doe-democratie ’, waarbij vrijwilligers zelf kleine reparaties of onderhoudswerk in het dorp verrichten. De gemeente levert de materialen en de inwoners leveren hun arbeidskracht. Door deze samenwerking tussen gemeente en dorpsraad Muiderberg worden klussen sneller en goedkoper geklaard. Het volgende project  is het opknappen van de muziektent op de Brink. De dorpsraad spant zich ook in voor terugkeer van de volière op de Brink.

De werkgroep “dorpsklussen” kan trouwens nog enkele handige vrijwilligers gebruiken. Opgeven bij Paul Steijn, e-mail: pjmsteijn49@gmail.com; telefoon 06-81887821.
============================================================

Onderstaand een presentatie van de acties in 2016 als PDF file.

DorpsraadActies2016