03-01-2019 / Nieuwjaarsreceptie 2019 weer een succes.

Voorzitter Jur Jonges opende de bijeenkomst en liet het afgelopen jaar passeren aan de hand van een diapresentatie.
Deze presentatie vindt u onderstaand:
NIEUWJAARSBIJEENKOMST 2019

Daarna volgde het hoogtepunt van de avond. De uitreiking van de Muiderbergse Echo.

Door wethouder Barbara Boudewijnse en burgemeester Han ter Heegde werd de eerste van vier vrijwilligersprijzen van Gooise Meren uitgereikt. De Muiderbergse Echo was volkomen verdiend voor Magda de Boer, die zich al jarenlang inzet voor Kerk aan Zee, en dan met name als gastvrouw voor Coffee to Stay. Elke maand kijken zo'n 40 bezoekers, veelal ouderen, uit naar deze bijeenkomst met koffie en taart. Vrijwilligers als Magda zijn onmisbaar in onze samenleving en in een hechte gemeenschap als Muiderberg.
We moeten ze koesteren.

Na afloop van de plechtigheid viel er, tijdens de borrel en bijbehorend hapje, heel wat na te kaarten. Per slot van rekening was het een bewogen jaar.

Ook 2019 belooft weer een bijzonder jaar te worden. Grote projecten komen in een beslissend stadium. Maar de Dorpsraad zal met haar leden de vinger aan de pols houden.