04-07-2019 / Zomerreces Dorpsraad

In de komende twee maanden zullen er geen vergaderingen door het bestuur worden gehouden, hiervoor zijn verschillende redenen.

1. Diverse bestuursleden (maar ook veel leden) zijn in deze periode met vakantie waardoor de onderwerpen die zij in beheer hebben niet kunnen worden behandeld.
  2. Op dit moment spelen er geen urgente onderwerpen die dringend aandacht van het bestuur behoeven.

Wel is het zo dat het bestuur op de achtergrond bezig blijft met diverse onderwerpen zoals de kustlijnvisie, het project Naarden buiten de Vesting (vaarverbinding via Hakkelaarsbrug), zaken betreffende verkeer en verkeersveiligheid, het groot (wegen)onderhoudsplan en de plannen voor de opzet van een (Muiden/Muiderbergs) collectief voor energietransitie.

Wensen, ideeën en vragen kunt u natuurlijk gedurende deze periode aan ons toezenden, behandeling zal echter pas na de zomer plaatsvinden.

De volgende vergadering zal zoals in de agenda op de website vermeld op 12 september plaatsvinden.

Tussentijds zal op onze website de actuele berichtgeving worden gepubliceerd.