10-05-2019 / 2de editie van de Muiderbergse krant “Dorpspraat” verschijnt komende week

Met enige trots kunnen wij u meedelen, dat in de loop van de volgende week de 2de editie van de Muiderbergse krant “Dorpspraat” bij u in de brievenbus zal vallen. Deze 16 pagina’s dikke krant voor en door Muiderbergers samengesteld, bevat veel interessante informatie over een breed scala van onderwerpen die voor Muiderbergers interessant zijn.

Een aantal inwoners heeft echter te kennen gegeven via de “neen/neen of de ja/neen” sticker geen reclame in de brievenbus te willen ontvangen. Aangezien deze dorpskrant zal “meeliften” met de gebruikelijke distributie van de reclamefolders van de winkeliers in de dorpsstraat kan het zijn dat u daarom de krant niet ontvangt. Indien dat het geval is, kunt u de komende week deze editie ook afhalen op de volgende adressen:

In de Rijver, de bibliotheek, in de Dorpsstraat bij slagerij Dalmulder, supermarkt de Spar, verswinkel Oudshoorn en bakkerij Tetteroo.

Verder zal de krant ook vanaf 15 mei digitaal beschikbaar zijn via de website van de Vereniging Dorpsraad Muiderberg. De gezamenlijke redactie wenst u alvast veel leesplezier toe

Comments are closed.