18-03-2020 / Bericht van de wijkadviseurs Gooise Meren.

Wij hebben u vorige week d.m.v. een raadsinformatiebrief van de GGD Gooi en Vechtstreek geïnformeerd over de ontwikkelingen van het coronavirus en de lijn die de gemeente Gooise Meren volgt. Zoals u inmiddels allemaal gemerkt heeft verandert het nieuws over de ontwikkelingen en maatregelen tegen het coronavirus per dag.

Naast de landelijke ontwikkelingen die via de bekende nieuwskanalen te volgen zijn, verwijzen wij u naar de website en de speciale nieuwspagina over het coronavirus (https://gooisemeren.nl/zorg-en-ondersteuning/coronavirus/) en de Facebookpagina van de gemeente, waar u informatie kunt vinden over de ontwikkelingen en maatregelen die in Gooise Meren worden genomen.
Daarnaast treft u hierbij een flyer met meer informatie van de Vrijwilligerscentrale Gooise Meren en Versa Welzijn aan.
Voor vragen verwijzen wij naar de verdere contactinformatie in bijgaand document.

Bericht vrijwilligerscentrale Gooise meren en Versa Welzijn d.d. 17-3-2020