OPENSTELLING NOMINATIE VRIJWILLIGERSPRIJS “DE MUIDERBERGSE ECHO” 2020

• Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Algemeen

U kunt weer iemand uit Muiderberg nomineren voor de vrijwilligersprijs van 2020.

Kent u iemand die zich zeer intensief, vrijwillig en belangeloos heeft ingezet voor anderen, bijvoorbeeld als vrijwilliger in de sport, op school, in de buurt of bij een vereniging of stichting? En vindt u dat hij of zij waardering verdient voor deze inzet?

Nomineer deze persoon of organisatie dan voor 1 november voor de vrijwilligersprijs voor Muiderberg “de Muiderbergse Echo” die zal worden toegekend en uitgereikt door de gemeente Gooise Meren. Het is natuurlijk ook mogelijk om een vrijwilligersorganisatie of specifieke groep vrijwilligers te nomineren. Gebruik hiervoor het voorstelformulier voor een voordracht vrijwilligersprijs, voor het verkrijgen van dit formulier kunt u contact opnemen met het secretariaat van de gemeente Gooise meren via  sbr@gooisemeren.nl

Op welke wijze en waar de prijs zal worden uitgereikt is op dit moment vanwege de huidige maatregelen rondom corona nog niet bekend, zodra hier meer informatie over is zullen wij u nader berichten.

*) De Vrijwilligersprijs voor een Muiderberger bestaat uit een giclée (hoogwaardige afdruk op linnen) van het door Heleen van Lynden gemaakte schilderij “Echomuur Muiderberg” plus een bijbehorende oorkonde.