25-12-2019 / Enquête n.a.v. het verschijnen Dorpspraat 3de editie

De krant "De Dorpspraat" is een uitgave van de Vereniging Dorpsraad Muiderberg. In deze krant, bedoeld voor alle Muiderbergers, probeert de redactie zoveel mogelijk verschillende, interessante en relevante onderwerpen te behandelen die in ons dorp spelen.

In november 2019 viel alweer de 3de editie van deze krant bij u op de deurmat, ook bij bewoners met een ja/neen sticker aan de deur werd de krant ditmaal bezorgd. Alleen de bewoners met een neen/neen sticker werden niet op die manier bediend en moesten de krant bij de verschillende afhaalpunten ophalen of deze via internet downloaden.

De krant die twee keer per jaar wordt uitgegeven, is samengesteld door een redactie van 7 personen die hierin met groot enthousiasme veel tijd en moeite in steken. De redactie en ook het bestuur van de Vereniging Dorpsraad Muiderberg was zeer benieuwd naar uw reactie, wensen, ideeën en op- of aanmerkingen met betrekking tot de krant.

Om deze zo goed mogelijk in kaart te brengen stelde het bestuur een enquête samen waarin u uw mening kon geven en eventueel suggesties kon doen voor een volgende uitgave.

Onderstaand vindt u de uitslag van deze enquête.

Enquête editie november 2019:

1. Dorpspraat ontvangen:
  • 66% ja
  • 17% nee, zelf opgehaald
  • 12% zelf opgehaald vanwege sticker
  • 3% krant niet gezien.
  1. Artikelen in de Dorpspraat gelezen:
  • 98% ja
  • 1% nee
  1. Nuttige informatie?
  • 95% ja
  • 4% nee
  1. Tweemaal per jaar gratis verschijnen:
  • 95% ja
  • 4% nee

Alle ontvangen reacties worden door de redactie meegenomen.

Uit deze uitslag blijkt dat onze Dorpspraat een succes mag worden genoemd.
    Inmiddels wordt al weer hard gewerkt aan de mei editie.