8-12-2019 / Enquête n.a.v. het verschijnen Dorpspraat 3de editie

De krant "De Dorpspraat" is een uitgave van de Vereniging Dorpsraad Muiderberg. In deze krant, bedoeld voor alle Muiderbergers, probeert de redactie zoveel mogelijk verschillende, interessante en relevante onderwerpen te behandelen die in ons dorp spelen.

Onlangs viel alweer de 3de editie van deze krant bij u op de deurmat, ook bij bewoners met een ja/neen sticker aan de deur werd de krant deze maal bezorgd. Alleen de bewoners met een neen/neen sticker werden niet op die manier bediend en moesten de krant bij de verschillende afhaalpunten ophalen of deze via internet downloaden.

De krant die twee keer per jaar wordt uitgegeven, is samengesteld door een redactie van 7 personen die hierin met groot enthousiasme veel tijd en moeite in steken. De redactie en ook het bestuur van de Vereniging Dorpsraad Muiderberg is zeer benieuwd naar uw reactie, wensen, ideeën en op- of aanmerkingen met betrekking tot de krant.

Om deze zo goed mogelijk in kaart te brengen heeft het bestuur een enquête samengesteld waarin u uw mening kunt geven en eventueel suggesties kunt doen voor een volgende uitgave. Vriendelijke verzoeken wij u dan ook deze enquête in te vullen en op deze manier de redactie en het bestuur te informeren.

De enquête kunt u starten door de volgende link te openen; https://dorpsraadmuiderberg.typeform.com/to/kIqzfX

U heeft tot 22 december de tijd om deze enquête in te vullen.