De Muiderbergse Echo

• Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Algemeen

Luuk Donders is al jarenlang vrijwillig actief voor vier organisaties: de Muiderbergse hockeyclub, zangkoor Noot voor Noot, Kerk aan Zee en de Vereniging Ontwikkelingssamenwerking Muiden-Muiderberg. Daarmee draagt hij bij aan de verbondenheid tussen de inwoners in zijn eigen woonplaats. Opmerkelijk genoeg heeft zijn inzet ook heel vaak betrekking op onze verbondenheid met mensen elders in de wereld. Jaarlijks organiseert hij een ontmoeting tussen de jeugdleden van zijn eigen hockeyclub en het Engelse Wakefield. Zijn zangkoor zingt liederen uit de hele wereld. Het VOMM steunt lokale projecten in Ghana, Nepal en Mali. Voor Kerk aan Zee tenslotte, zet hij zich in voor ecologisch beheer van de begraafplaats. En dat is natuurlijk niet los te zien van de mondiale opgave op het gebied van natuur en klimaat.

Ook de Dorpsraad feliciteert Luuk Donders met deze, zeer verdiende, prijs.