Wie verdient de vrijwilligersprijs voor Muiderberg  in 2022?

• Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Algemeen

Kent u iemand die zich vrijwillig en belangeloos heeft ingezet voor anderen, bijvoorbeeld als vrijwilliger in de sport, op school, in de buurt of bij een vereniging en vindt u dat deze persoon hiervoor erkenning verdient? Dan kunt u hem of haar in Muiderberg voordragen voor de vrijwilligersprijs van 2022 ‘De Muiderbergse Echo’.

Het aanvraagformulier, zie bijlage, dient uiterlijk 10 november 2022 via e-mail  kabinet@gooisemeren.nl  bij de gemeente Gooise meren ingediend te zijn.

Kunt u het vragenformulier niet helemaal invullen bij gebrek aan alle gegevens?

Aarzel dan niet en stuur dan toch het niet geheel compleet ingevulde formulier in!

Bent u niet in staat om de aanvrage digitaal in te dienen of te versturen? Laat dit dan even weten, mogelijk kan de Vereniging u hierin ondersteunen.

Ook dit jaar komen groepjes vrijwilligers uit heel Gooise Meren, die eventueel kern-overschrijdend werken, in aanmerking voor een nieuwe “Gooise Meren Prijs”. Kent u zo’n groepje vrijwilligers? Laat het de gemeente weten!

De uitreiking van deze prijs zal gedurende de nieuwjaarsreceptie van de Vereniging, toegankelijk voor alle inwoners, op donderdag 5 januari 2023 in de Rijver plaatsvinden.

Met vriendelijke groet,John Haug/secretaris Vereniging Dorpsraad Muiderberg.  secretaris@dorpsraadmuiderberg.nl
of GSM nr. 0629438548